Många mil är mycket för en fil

Meeeeeen just nu spelar det ingen roll att vi har blåsor på fötterna, diverse skavsår och ömma benhinnor. För vi har hyrt ett rum! Och här bor vi nu. Och åh vad det känns bra! Lägenheten är nyrenoverad (men don't get your hopes up, för spansk standard är VERKLIGEN ingenting emot svensk standard. Men det är ett fantastiskt land så vem bryr sig...)
 
Ska ladda upp en bildbomb på lägenheten imorgon när jag kan ta bilder i dagsljus, men åh det är så fint jämfört med annat vi har kollat på! Inte världens billigaste men man får verkligen mycket för pengarna för att vara Barca här. Lägenheten ligger jättenära Sagrada Familia vilket är en sjukt stor kyrka här i Barcelona, ett mästerverk av Gaudi som fortfarande inte är färdigt. Otroligt fin! Det tar 20 minuter att gå till skolan men det är det värt.
 
Som ni alla säkert förstår är vi otroligt lättade över att ha hittat någonstans att bo! Nu hoppas vi bara att det här är på riktigt och att allt stämmer... Imorgon ska vi kanske gå och bada (David bestämde nämligen en fjantig regel idag, att vi inte fick bada förrän vi hade hittat någonstans att bo, men nu är det ju fritt fram!) och vi ska kolla på gym åt min lilla fjant.
 
Nu ska vi sova snart. Helt ensamma i den här lägenheten i ett främmande land. Känns nästan lite läskigt... Tur att jag har världens bästa sällskap i alla fall!
 
Ha det fint svennebananer!
 
Adios!