Nov. 18, 2013

Ni som har varit flitiga läsare här vet om att vi har haft otroligt bra väder, sen vi kom hit har vi haft så få regnskurar och dagar under tjugostrecket så att det går att räkna på ena dagens fingrar. Tills den föregående helgen det vill säga...

I fredags var vi ute och shoppade vinterjackor, och kom hem med mycket gott resultat (ni får se sen!). Vilket var tur, för natten till lördag hade jag svårt att sova på grund av blixtrarna som lös upp rummet och åskan som fick våra balkongdörrar att vibrera. David sjusovaren Arnfjell sov såklart igenom alltihopa. Sedan dess har det regnat. Nästan konstant. Paraplyer har köpts in... Stackars Josef som är här på besök hade inte riktigt tur med vädret!

Iskallt har det blivit också.. burr! 12 grader istället för 22... Men jag tycker ändå det är rätt mysigt. Nu får man ju göra mysiga saker som att sitta i sängen och kolla på film och äta scones med hallonmarmelad och prästost. Vilket är precis vad vi ska göra nu! pricken över i:t? Doftljus från Ikea! ;)

Kommentarer:

1 Anton din lilla bro:

I lördags hade vi supervarmt!!!
Det var 10 grader varmt!!!
Sist så vill jag säga att det kommer bli svårt och få plats med allt i resväskorna.😜

Svar: haha nä för vi har ju en till väska nu! och mormor och morfar tog nallen ;) vinterjackorna får vi väl ha på oss! ;) KRAM :)
ellenskarameller.blogg.se

Kommentera här: